Știrea zilei

Zis și făcut! Partidul ”ȘOR” a început, de astăzi, iluminarea celor 104 sate

Zis și făcut! După ce ieri președintele Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a promis că cele 104 localități din circumscripțiile 18 și 19 vor fi iluminate, astăzi lucrările deja au început. Printre primele localități în care oamenii se vor putea bucura de lumină pe străzi este satul Cișmea, din raionul Orhei. Lucrările au fost inaugurate de vicepreședintele Partidului ”ȘOR”, deputata Marina Tauber.

Locuitori satului Cișmea i-au întâlnit pe reprezentanții partidului ”ȘOR” cu pâine și sare și le-au mulțumit pentru grija pe care o poartă localității lor. Oamenii speră că pe viitor, în sat vor porni și alte proiecte de infrastructură.

” Vă mulțumesc foarte mult.”

”E bine dacă o să fie iluminate străzile. O să fie tot mai bine și pentru bătrâni și pentru cei tineri. ”

”E foarte bun proiectul și o să fie minunat, când va fi lumină peste tot, pentru că până acum era greu, mergeam ca copiii cei mici.”

”Noi suntem bucuroși. Ne pare foarte bine că o să ne pună lumină. ”

Tot astăzi, deputata Marina Tauber, împreună cu echipa Partidului ”ȘOR”, au inspectat mersul lucrărilor privind iluminarea publică din satul Breanova. Tauber a menționat că în secolul 21 nu este normal ca oamenii să umble prin întuneric sau cu felinarul pe străzi.

” Iluminatul stradal a mers ca punctul unu în angajamentele noastre care au fost înmânate locuitorilor din satele circumscripțiilor 18 și 19 în timpul campaniei electorale. Și așa cum a spus domnul președinte, după alegerile parlamentare. Noi venim în satele noastre, începem să muncim și să lucrăm pentru a implementa programul nostru.”  a spus MARINA TAUBER,deputat Partidul Politic ”ȘOR”.

Liderul partidului ”ȘOR”, Ilan Șor, spune că după ce toate cele 104 localități vor fi iluminate, vor începe lucrările de modernizare și restabilire a drumurilor, reconstrucția instituțiilor medicale și de învățământ.

” Cu părere de rău, noi credem condițiile de trai în satele noastre sunt deplorabile și nu e posibil să trăiești normal. Anume din aceste considerente noi, în campania electorală, am promis oamenilor că în primul rând vom îmbunătăți aceste condiții. Iar astăzi noi deja am început să lucrăm. Sunt sate le circumscripțiilor mele, sunt acele circumscripții unde a învins partidul ”ȘOR”. Eu am promis că acolo unde vom câștiga va începe o nouă viață, iată că ea deja începe. ” a spus ILAN ȘOR, deputat Partidul Politic ”ȘOR”.

În satul Cișmea, muncitorii vor întinde aproximativ 14 km de cablu, vor instala 370 de LED-uri și 4 panouri de automatizare noi. Lucrările vor fi efectuate inclusiv cu ajutorul a două autoturnuri, iar două echipe de muncitori urmează să le finalizeze în timp record – maxim 30 de zile.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cum pot moldovenii din străinătate să ajungă acasă cu avionul. Anunțul Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări despre organizarea curselor charter excepționale …