29 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Zis și făcut! ANI satisface cerința lui Stoianoglo

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a anunțat că sesizarea Procuraturii Generale privind verificarea averii și proprietăților procurorului general adjunct, Ruslan Popov, a fost pusă în lucru și repartizată aleatoriu prin intermediul Sistemului informațional „e-Integritate” în cadrul Inspectoratului de Integritate, scrie realitatea.md.

ANI menționează că, la 17 ianuarie curent, după verificarea prealabilă a sesizării, Autoritatea Națională de Integritate a întocmit procesul-verbal prin care s-a inițiat controlul privind respectarea regimului juridic al averilor în privința lui Popov.

Ulterior, la 20 ianuarie curent, informația despre inițierea procedurii de control a fost expediată Centrului de Analiză și Prevenire a Corupției, iar persoana supusă controlului a fost notificată despre inițierea procedurii de control.

La moment, Inspectorul de Integritate se află în procedura de acumulare a materialului probator, fiind solicitate în acest sens materiale și din cadrul Procuraturii Generale.

Amintim că, astăzi, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a luat act de raportul adjunctului său, Ruslan Popov, vizat într-o investigație făcută de Anticorupție.md, și a transmis materialele către Autoritatea Națională de Integritate, pentru examinare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un copilaș de câteva luni a ajuns la spital după ce s-a lipit de un cuptor fierbinte, la Țîbuleuca

Un copil de 5 luni a ajuns la spital după ce a suferit arsuri la …