Știrea zilei

Zi importantă pentru fotbalul moldovenesc. Tricolorii întâlnesc selecționata Turciei, în duelul din cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal 2020.

Zi importantă pentru fotbalul moldovenesc. În mai puțin de trei ore tricolorii întâlnesc selecționata Turciei, în duelul din cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal 2020.

Meciul va avea loc pe stadionul Zimbru din capitală, iar în acest context poliţiştii și carabinierii vor fi la datorie pentru menţinerea ordinii publice şi siguranţei rutiere. Microbiștii sunt îndemnați să se prezinte în timp util la porțile de acces și să respecte regulile stabilite de organizatori şi forţele de ordine.

Meciul de fotbal dintre selecționatele Republicii Moldova și Turciei, în cadrul preliminariilor Campionatului European de Fotbal 2020, va avea loc astăzi, la ora 21.45. Începând cu ora 19.00, traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Dacia, direcția de deplasare Aeroport spre Centru, tronsonul cuprins între străzile Burebista și Cuza Vodă, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente. Restricțiile de trafic vor fi menținute până la plecarea totală a spectatorilor.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, poliția recomandă fanilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniștii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente. Amintim că Federația Moldovenească de Fotbal a lansat recent Campania ”Susține echipa țării!” în contextul meciurilor din această toamnă, pe care Naționala Moldovei de Fotbal le va juca acasă, cu Turcia, Albania și Islanda, în cadrul preliminariilor Euro 2020. Astfel FMF își dorește astfel creșterea și dezvoltarea culturii fotbalului în Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Prânzuri calde livrate de restaurantele din Chișinău pentru pacienții și medicii de la spitalul ”Toma Ciorbă” | VIDEO

Ajutor nu prin vorbe, ci prin acțiuni! Restaurantele din capitală s-au solidarizat în susținerea medicilor …