Știrea zilei

Zeci de oameni din Orhei au primit astăzi ajutor material din partea primarului Pavel Verejanu | VIDEO

Zeci de oameni din municipiul Orhei au primit astăzi ajutor material din partea primarului Pavel Verejanu, în cadrul proiectului social ”Ajutor Financiar Unic”, din fondul de rezerva al Consiliului Municipal, proiect inițiat de către fostul edil al municipiului Orhei, Ilan Șor. De ajutor au beneficiat pensionari, persoane cu probleme de sănătate, dar și cuplurile din Orhei, ce au împlinit 50, 55 și 60 de ani de la căsătorie.

Orheienii care au primit ajutorul financiar unic, prin dispoziţia primarului Pavel Verejanu, au adus sincere mulțumiri pentru suportul pe care îl au din partea autorităților locale. Oamenii și-au exprimat gratitudinea și față de președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, cel care le-a înfrumusețat și le-a împrospătat Orheiul.

Anul acesta am împlinit cu soțul 50 de ani de căsătorie neîntreruptă și iată cu această ocazie am primit un ajutor material, pentru a face o sărbătoare.Suntem bucuroși fiindcă primăroa are o așa tradiție frumoasă de a ajuta.

Foarte mulțumiți, eu doresc la toată lumea să trăiască cum eu. Am împlinit 60 de ani de căsătorie cu soția și doresc la toată fețele noastre tinerele care sunt în sală să ajungă la o tot așa viață. Sunt foarte bucuros de viața noastră care acuma este. Mai ales de ziua aceasta, în care domn ul Ilan Șor ne-a făcut tot frumos în oraș și foarte bine.

Mulțumim, mulțumim frumos, ne place cum au făcut la noi la primărie, foarte frumos.

Edilul municipiului Orhei, Pavel Verejanu le-a promis, la rândul său, orheienilor că autoritățile vor fi alături ori de câte ori aceștia vor avea nevoie. Mai mult, Verejanu a accentuat că Primăria municipiului Orhei este unica care oferă ajutor material din fondul de rezervă al primăriei.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: Doar în primăria Orhei este așa proiect cum este proiectul social și anume ajutorul material din fondul de rezervă al primăriei. Nu este corect ca un om să muncească, să-și dedice o viață întreagă pentru prosperarea acestei țări și la urmă, ajungând la pensie, să ducă un mod de viață foarte rău. Să știți că noi suntem permanent alături de dumnevoastră și vom depune toate eforturile ca să vă ajutăm zi de zi.

Proiectele sociale și de infrastructură din municipiul Orhei au fost inițiate de către fostul edil, liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Potrivit programului electoral al formațiunii, acestea urmează a fi implementate în toate localitățile unde la cârma primăriei sunt primari din partea Partidului Politic ”ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Medicul Komarovski despre închiderea OrheiLand: O guvernare sănătoasă la cap nu poate să închidă un parc | VIDEO

Cel care a luat decizia de a închide un parc bine amenajat unde sunt asigurate …