Știrea zilei

Zeci de locuitori ai capitalei au dorit să o viziteze pe Reghina Apostolova la spitalul de Urgenţă | VIDEO

Zeci de locuitori ai capitalei au dorit să o viziteze pe Reghina Apostolova la spitalul de Urgenţă, însă mascaţii care stau pe coridorul secţiei le-au interzis să intre. Oamenii care au venit să o încurajeze şi să o susţină nu au fost lăsaţi nici măcar să-i transmită un coş cu flori.

Veniți, în semn de sustinere, la spitalul unde este internată Reghina Apostolova, deputat al Partidului Politic ”ȘOR”, mai mulţi susținători au fost stopați de mascați. Aceștia nu numai că nu i-au putu transmite deputatului florile aduse, ci nici nu au putut afla care este starea sa de  sănătate.

„Vizavi de flori ne-au spus că sunt pacienţi care au alergie şi să nu-i incomodăm. În rest, doamna Reghina nu cunoaştem în ce stare se află, urmează să vedem, şefa secţiei nu este pe loc ca să ne dea comentarii.”

Susţinătorii deputatului însă nu s-au oprit aici. Ei au așteptat sub fereastra deputatului, să-i transmită mesajele de încurajare și susținere. Prin gesturi pline de emoții, Reghinei  Apostolova le-a transmis, la rândul ei, salutări.

Oamenii ne-au spus că sunt foarte indignaţi de tot ce se întâmplă şi că această doamnă nu trebuie să treacă prin astfel de clipe, deoarece este un om cu literă mare care a educat şi a  ajutat foarte multe persoane.

„Am venit în vizită, ca să o încurajăm pe doamna Reghina Vladimirovna, să-i urăm multă sănătate, să fie în rând cu noi, este o femeie puternică, noi credem şi o aşteptăm. O părticică din inimă i-am transmis prin aer.”

„Ei se străduiesc pentru popor, pentru noi, dar autorităţile noastre, scuzaţi, ei doar distrug, ne supără şi ne fac să suferim.”

„Acuma, la moment, noi ne străduim cel mai principal ca ea să fie sănătoasă, fiindcă ea nu este de vină  şi păcat, aşa o doamnă pe care o cunosc foarte mulţi, a fost  directoare de şcoală, a lucrat aproape 50 de ani în şcoală, unde sunt multe promoţii.”

Şi echipa noastră de filmare a încercat să afle care este starea de sănătate a Reghinei Apostolova, însă mascaţii au încuiat uşa şi nu ne-au permis să intrăm în secţie,  iar vicedirectorul spitalului de Urgenţă, Igor Curov,  a refuzat să vorbească în fața camerei şi să ne spună care este starea de sănătate a deputatului. Am aflat doar că pacienta   rămâne sub supravegherea  medicilor.

Amintim că Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost reținute la 16 septembrie, la intrarea în municipiul Orhei, în timp ce  se îndreptau spre o întâlnire cu alegătorii. Nu li s-a prezentat niciun document oficial și nici motivul reținerii. La puţin timp de la reţinere, Reghina Apostolova s-a simțit  rău și a ajuns la spital.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație Partidului Politic „ŞOR”, mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia au ajuns în țară | VIDEO

Mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia, din cauza pandemiei de coronavirus, au ajuns în …