Știrea zilei

WI-FI gratuit și terenuri de joacă și sport moderne. Primarii din partea Partidului ”ȘOR” continuă să schimbe spre bine viața oamenilor | VIDEO

Primarii din partea Partidului Politic ”ȘOR” continuă să schimbe spre bine viața oamenilor din sate. Un teren de joacă modern și unul de sport au fost inaugurate, astăzi, în satul Clișova, raionul Orhei, la inițiativa primarului Victor Coniuc. Totodată, oamenii vor avea parte de wi-fi gratuit în toată localitatea. Cei prezenți la evenimentul au fost încântați de proiectele de modernizare a localității, realizate cu sprijinul primarului și a partidului.

Cei mai bucuroși au fost copiii, pentru că vor avea un loc de joacă, modern și colorat. Micuții au fost nerăbdători să testeze atracțiile.

Îi vesel, îi foarte frumos și îmi place.

Voi veni aici cu fratele meu în fiecare zi.

De schimbările din localitatea lor sunt impresionați și adulții. Potrivit lor, datorită implicării primarului, și-au recăpătat speranța că satul lor va fi modernizat, iar ei vor beneficia de condiții mai bune de trai.

Nu am crezut niciodată că în satul meu se vor face lucruri atât de frumoase. Eu cred că satul nostru, prin astfel de acțiuni, în așa tempou va atrage și tineretul.

Eu am 67 de ani și așa frumusețe nu am văzut.

Mulțumim domnului Victor, mulțumim Partidului ”ȘOR” pentru că au grijă de noi.

Primarul localității Victor Coniuc le-a mulțumit celor implicați în realizarea acestor proiecte și a promis că modernizarea satului nu se va opri aici.

VICTOR CONIUC, primarul satului Clișova, raionul Orhei: Vreau să-i mulțumesc Partidului Politic ”ȘOR” pentru susținerea acestui proiect. De când a venit Partidul Politic ”ȘOR” în satul Clișova lucrurile s-au început a schimba spre bine.

Implementarea proiectelor a fost posibilă și cu suportul grupul de acțiune locală din raionul Orhei.

INA NEGRUTZI, directorul executiv al grupului de acțiune locala, raionul Orhei: Vrem să arătăm tuturor că într-adevăr în satele noastre sunt inițiative frumoase, care vin de la oameni, de la administrația publică locală și într-un final se soldează cu proiecte implementate cu succes. 

Proiectele frumoase nu se opresc aici. Potrivit primarului localității, în luna februarie, vor fi montate tomberoane, dar și camere video, pentru ca locuitorii să fie mai în siguranță. Totodată, în acest an este planificată reparația drumurilor și conectarea la gaze și apă a întregii localități.

După inaugurare, locuitorii au avut parte și de un mic concert susținut de interpretul Igor Cuciuc, apoi au fost lansate focuri de artificii.

Amintim că, înainte de alegerile locale de anul trecut, liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, a dat asigurare că în satele conduse de primarii formațiunii vor fi implementate mai multe proiecte sociale și de infrastructură, care au fost derulate în Orhei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație Partidului Politic „ŞOR”, mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia au ajuns în țară | VIDEO

Mai mulţi moldoveni rămași blocați în Abhazia, din cauza pandemiei de coronavirus, au ajuns în …