Știrea zilei

Vladimir Cebotari ar putea rămâne fără imunitate | VIDEO

Deputatul democrat, Vladimir Cebotari, ar putea rămâne fără imunitate. Ministrul de Interne, Andrei Năstase anunță că va cere procurorilor ridicarea imunității parlamentare, pe motiv că acesta ar fi implicat în frauda bancară. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate.

Andrei Năstase susține că i-a expediat procurorului general interimar o scrisoare prin care solicită inițierea procedurii de ridicare a imunității parlamentare pe numele lui Cebotari. Potrivit lui, democratul ar fi implicat în furtul miliardului. Replica democratului nu s-a lăsat mult așteptată. Într-o postare pe Facebook, Cebotari neagă acuzația și scrie că Andrei Năstase este cuprins de călduri electorale și delir politic.

”În lipsă de realizări în cadrul guvernării și în funcția de ministru al unei instituții pe care a transformat-o în Ministerul Poliției Politice și a Răfuielilor Personale, acesta îi amăgește pe moldoveni cu acțiuni care parcă sunt desprinse dintr-o parodie a filmului cu comisarul Catani. Nu am și nu am avut vreodată legătur[ cu frauda bancară, iar declarațiile lui Năstase sunt pure invenții. ”

În perioada 2015 – 2016, Vladimir Cebotari a fost ministru al Justiției. Anterior, deținând funcția de viceministru al Transporturilor și director al întreprinderii de stat „Calea Ferată din Moldova”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Parlamentul, „paralizat” și astăzi. Opoziția: Guvernul, sub unele intenții „nobile” și „bune” vrea să ascundă scheme de afaceri | VIDEO

Parlamentul a fost „paralizat” și astăzi. La fel ca ieri, deputații din opoziție au boicotat …