Știrea zilei

Vlad Plahotniuc nu ar mai avea dreptul să intre pe teritoriul a două țări

Vlad Plahotniuc nu ar mai avea dreptul să intre pe teritoriul a două țări, Elveția și Liechtenstein. Despre acest lucru a anunțat deputatul PAS, Dumitru Alaiba, pe pagina sa de facebook, publicând în acest sens și documente emise de autoritățile elvețiene.

De la Autoritățile Elvețiene. Vladimir Plahotniuc nu are dreptul să intre pe teritoriul Elveției și a Liechtensteinului.
Vladislav Novak, pe de altă parte…nu se știe. Dar Plahotniuc e în trecut. Subiectul Plahotniuc m-a început a plictisi prin luna iulie. Mai departe să-și facă treaba procurorii cu acest individ, iar eu nu sunt procuror. Plahotniuc nu mai revine. Următorul din lista celor ce trebuie dați jos este Dodon. Vedem cum zi de zi anume el este aspiratorul nevertebraților din administrație, gata să slujească pe oricine le dă voie să fure. Dodon este următorul Plahtoniuc. Ca și precedentul, va cădea. Nu vom renunța până nu îl dăm da jos. Împreună, a scris Alaiba.


 


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Miracol de la Ilan Șor. Orheiland, singurul loc din Moldova unde ninge cu fulgi produși de un tun de zăpadă | VIDEO Update

Atmosferă de poveste la Orheiland, unde peste Târgul de Crăciun a început să… ningă! Pe …