23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Vitalie Balinschi: Succesele Partidului ȘOR trebuie aplicate la nivel de stat

Partidul ȘOR va insista, în 2020, asupra faptului ca succesele sale înregistrate în localitățile în care se află la putere să fie aplicate la nivel de stat.

Afirmația a fost făcută de Vitalie Balinschi, vicepreședintele Partidului ȘOR într-un amplu interviu publicat în „Almanahul Politic 2019”, editat de Companiile „Poliexpert” și portalul TRIBUNA, și lansat, aseară, la Chișinău, scrie partidulsor.md.

Balinschi a menționat că succesele formațiunii trebuie implementate în toate localitățile țării, indiferente de coloratura politică a primarilor aleși.

În interviu, Vitalie Balinschi susține că Partidul ȘOR este formațiunea politică care își construiește activitatea ținând cont, în totalitate, de problemele și interesele cetățenilor.

„Și nu trebuie să numim acest lucru populism. Este, mai degrabă, o politică a poporului”, a declarat Vitalie Balinschi.

Secretul succesului Partidului ȘOR este simplu – ceea ce promitem, realizăm, spune vicepreședintele formațiunii politice. El a subliniat că încrederea oamenilor se construiește pe baza abordărilor oneste în raport cu ei.

La moment, obiectivele principale ale partidului sunt consolidarea și creșterea eficienței structurilor teritoriale, astfel ca formațiunea să atingă un nivel calitativ nou.

Vitalie Balinschi este membru al Partidului Politic ȘOR din 2016.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …