23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Vitalie Balinschi: Noi putem administra afacerile la nivel local corect, fără corupție și fără lucruri murdare | VIDEO

„Noi știm cum să administrăm localitățile eficient, fără corupție și lucruri murdare”. Este rețeta succesului Partidului Politic „ȘOR” în realizarea proiectelor de anvergură derulate în zeci de localități din țară. Despre acest lucru a vorbit vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR” Vitalie Balinschi în cadrul emisiunii „Moldova Zi de Zi”, difuzată de postul nostru de televiziune. Totodată, Balinschi ne-a spus și de ce a acceptat să candideze din partea formațiunii politice la alegerile parlamentare noi de la Hîncești.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, președinte al organizației teritoriale Hîncești, Vitalie Balinschi, dă asigurări că este la curent cu toate problemele cu care se confruntă cetățenii din țară .

VITALIE BALINSCHI, candidat, circ. 38, Partidul Politic „ȘOR”: În perioada de colectare a semnăturilor, eu personal, cu echipa mea, am me rs în toate localitățile, în toate primăriile din circumscripția nr. 38. M-am întâlnit cu cetățenii, am intrat în esența problemelor. Problemele din Hâncești nu diferă de problemele din alte localități din țară. Nu diferă de problemele cetățenilor de la sate. Drumuri, iluminare, apeduct, canalizare, condiții proste de trai.

Vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR” Vitalie Balinschi a mai vorbit despre rețeta succesului obținut de Partidul Politic „ȘOR” în administrarea localităților, pornind de la exemplul orașului Orhei.

VITALIE BALINSCHI, candidat, circ. 38, Partidul Politic „ȘOR” Noi putem administra afacerile la nivel local corect, eficient, fără corupție, „otkaturi” și fără lucruri murdare care s-au făcut până acum. Dacă îți dorești și ești corect și echidistant în ceea ce ține de administrarea unei localități, a unui raion, îți reușește și ai rezultat.

Balinschi a făcut referire și la sursa banilor pe care echipa Partidului “ȘOR” îi cheltuie pentru implementarea programelor și proiectelor sociale și de infrastructură.

VICTORIA PIETRARU, moderatoare: De unde ia bani Partidul Politic „ȘOR” pentru realizarea proiectelor?

VITALIE BALINSCHI, candidat, circ. 38, Partidul Politic „ȘOR”: Noi nu accesăm credite, noi nu stăm cu mâna întinsă, noi administrăm eficient localitatea. În primul rând, de exemplu în Orhei, bugetul orașului s-a majorat de trei ori din 2015 până în 2019. Ce înseamnă aceasta? O administrare corectă, eliminarea corupției, cotracte de achiziție transparente.

Vitalie Balinschi este parte a echipei lui Ilan Șor încă din 2016. A pus umărul la realizarea tuturor proiectelor inițiate de Partidul “ȘOR” în satele și orașele țării. Totodată, a aprobat decizii care au dus la bunăstarea cetățenilor din raionul Orhei. Acesta este determinat să continue lucrurile bune pe care le-a început și să transpună experiența acumulată la Orhei și în alte localități.

Balinschi a fost desemnat de Partidul Politic „ȘOR” pentru a candida la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, Hâncești, care vor avea loc în data de 15 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …