Știrea zilei

Vitalie Balinschi: Dorim ca Hâncești să fie a treia circumscripție în care să realizăm proiectele Partidului ȘOR

Partidul „ȘOR” este singura formațiune politică din țară, care, deși este în opoziție, a reușit să-și îndeplinească toate promisiunile electorale și să transforme viața cetățenilor din localitățile care le-au încredințat conducerea reprezentanților săi. Formațiunea este pregătită să-și asume responsabilitatea și pentru localitățile din circumscripția uninominală nr.38 Hâncești și să implementeze reformele și proiectele pe care le-a realizat în Orhei și doar acolo. Declarațiile au fost făcute, la 17 februarie, în cadrul dezbaterilor electorale de la Agenția IPN, de către Vitalie Balinschi, candidatul Partidului „ȘOR” la funcția de deputat în circumscripția nr. 38 Hâncești.

Vitalie Balinschi a menționat că a vizitat personal toate localitățile din circumscripție, unde a discutat cu mai mulți locuitori și cunoaște bine toate problemele cu care se confruntă. Printre acestea sunt drumurile proaste, lipsa apei potabile, insuficiența sau chiar lipsa, în unele localități, a transportului public, scrie partidulsor.md.

Îmi propun să implementez acele schimbări pe care le-am făcut împreună cu echipa la Orhei și la Hâncești”, a declarat candidatul Partidului „ȘOR”.

Fiind întrebat cum va ajuta oamenii din Hâncești în condițiile în care nu este originar de acolo, Vitalie Balinschi a menționat că nici fostul primar de Orhei Ilan Șor nu este originar din această localitate, în schimb a realizat proiecte importante și este apreciat și sprijinit de orheieni.

„Îmi va fi chiar mai ușor să activez așa. Nu am rude, prieteni, cumetri. Toți vor fi egali și cu toți voi colabora în mod egal”, a declarat Vitalie Balinschi, menționând că împreună cu echipa sa de la Partidul „ȘOR” este capabil să implementeze tot ceea ce promitem alegătorilor.

Vorbind despre situația politică din țară, Balinschi a declarat că aceasta este instabilă.  ”Actualul guvern nu are susținere politică clară și este vulnerabil”, a spus Balinschi, specificând că deputații Partidului „ȘOR” vor insista în continuare să fie promovate și votate proiectele de legi în Legislativ care vin să îmbunătățească viața oamenilor.

Vitalie Balinschi are 43 de ani. Este licențiat în drept economic. E vicepreședinte al Partidului „ȘOR” și lider al organizației teritoriale Hâncești al acestei formațiuni politice. Este unul dintre autorii și dezvoltatorii proiectelor de anvergură din raionul Orhei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Deputatul a stat tăcut toată ședința, iar în locul lui au vorbit socialiștii | VIDEO

Deputatul dispărut Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Acesta nu a fost surprins în momentul …