4 aprilie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Vitalie Balinschi, candidatul Partidului ȘOR: Venim să renaștem Hânceștiul și întreaga regiune | VIDEO Update

Reprezentantul Partidului Politic „ȘOR” Vitalie Balinschi a depus astăzi listele cu semnături pentru înregistrarea sa în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripția uninominală Nr. 38, din Hâncești. Setul de acte a fost prezentat la Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale Hîncești.

Vitalie Balinschi, cadidatul din partea Partidului Politic „ȘOR” pentru funcția de deputat în circumscripția 38, din Hîncești, este cel de-al patrulea pretendent la fotoliul de deputat, care a depus listele cu semnături la Consiliul electoral pe această circuscripție. Ajutat de colegi, Balinschi a colectat 1000 de semnături, dublu cât este necesar pentru înscrierea în cursă. iul electoral pe această circuscripție. Ajutat de colegi, Balinschi a colectat 1000 de semnături, dublu cât este necesar pentru înscrierea în cursă.

VITALIE BALINSCHI, candidat la funcția de deputat, Partidul „ȘOR „, circ. 38 din Hîncești: Spre deosebire de alți concurenți electorali, noi am mers două săptămâni de la casă la casă. Eu personal, și cu echipa mea, am discutat cu oamenii. Noi nu am adunat membrii de partid ca să strângem repede semnăturile, dar într-adevăr am muncit.

Vitalie Balinschi a vorbit și despre viziunile și prioritățile sale de campanie. El crede că oamenii din Hîncești, care sunt în așteptarea schimbărilor, nu vor rămâne dezamăgiți, dacă îl vor vota.

VITALIE BALINSCHI, candidat la funcția de deputat, Partidul „ȘOR „, circ. 38: Împreună cu echipa și conducerea partidului vom încerca să implementăm toate acele proiecte sociale, de infrastructură. Ceea ce am făcut în Orhei să implementăm și în Hâncești. 

Actele depuse au fost acceptate din punct de vedere cantitativ, iar în decurs de o săptămână vor fi verificate de către membrii consiliului. Dacă nu vor fi înregistrate abateri, Vitalie Balinschi va fi înregistrat oficial în cursa electorală. Recent, Balinschi a fost ales președinte al organizației teritoriale Hîncești. Vicepreședintele Partidului ȘOR a anunțat că după ce a acceptat această funcție a devenit ținta unor atacuri din exterior.

Amintim că în data de 15 martie, se vor desfășura alegerile parlamentare repetate din circumscripția 38 din Hîncești, după ce Alexandru Botnari și-a depus mandatul. Democratul a optat pentru funcția de primar al orașului Hîncești, fotoliu pe care l-a ocupat înainte de a deveni deputat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”