Știrea zilei

VIDEO // Zis și făcut! Proiectele sociale începute de Partidul Șor – continuă

Zis și făcut! Lupta politică s-a încheiat și, așa cum a promis Ilan Șor, învingătorii partidului său, au început deja să-și realizeze promisiunile făcute oamenilor în campania electorală. Astfel, primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber, s-a întâlnit cu sătenii să le mulțumească pentru votul lor de încredere, dar mai cu seamă, pentru a continua proiectele implementate anterior.

La începutul întrunirii, Marina Tauber a adus sincere mulțumiri pentru că au susținut-o, dar și pentru faptul că mereu o încurajează și o motivează, totodată ea a accentuat că va fi alături de locuitorii comunei Jora de Mijloc în orice împrejurări.

Cum a promis, proiectele începute au continuitate. Astfel încât, 3 familii din satul Lopatna, 7 familii din Jora de Jos și o familie din satul Jora de Sus și-au primit indemnizațiile oferite grație proiectului ”Capitalul Matern”, proiect creat la inițiativa liderului Partidului Politic ”ȘOR”. Părinții au primit sume între 7 și 10 mii de lei, în conformitate cu prevederile proiectului. Oamenii s-au arătat mulțumiți de acest cadou, considerând că acest suport financiar este chiar oportun.

Datorită acestui program, familiile fiecărui nou-născut din Orhei și comuna Jora de Mijloc beneficiază de alocații suplimentare celor acordate de stat.

Reamintim că de la lansarea acestui program până în prezent, peste 2000 de familii din Orhei și comuna Jora de Mijloc au beneficiat de alocații în cadrul proiectului ”Capitalul Matern”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Aeroportul Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea Aeronautică Civilă | VIDEO

Compania Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, nu mai are datorii față de Autoritatea …