Știrea zilei

VIDEO // Zimbru Chișinău rămâne în continuare în divizia națională de fotbal a Moldovei

Zimbru Chișinău rămâne în continuare în divizia națională de fotbal a Moldovei. Clubul va exista însă cu un buget foarte modest, punând un accent mai sporit pe jucătorii de la propria academie, care nu au experiență. Anunțul a fost făcut de proprietarul clubului, Nicoale Ciornîi, în cadrul unei conferințe de presă.

Omul de afaceri, Nicolae Ciornîi a declarat că a ținut cont de solicitările din partea suporterilor clubului, a presei dar și a membrilor echipei de a continua evoluția formației de seniori în Divizia Națională.

Totodată, omul de afaceri a spus că nu mai are resurse suficiente pentru echipă și face un apel către oamenii de afaceri sau celor cu potențial financiar să se implice în susținerea financiară a echipei.

De asemenea, finanțatorul clubului spune că Sorin Colceag a revenit în echipă și va avea misiunea să creeze o formație competitivă. În scurt timp, FC Zimbru va lansa o campanie de sponsorizare și va publica o prezentare pentru potențialii sponsori și parteneri. Prezentarea va cuprinde oportunitățile clubului în domeniul publicității, marketingului și vânzărilor.

Toate informațiile vor fi disponibile public pe site-ul oficial al clubului. Se vor organiza și o serie de meciuri amicale pentru a aduna fonduri. În data de 10 martie fostele glorii ale clubului Zimbru vor întâlni veteranii fotbalului moldovenesc într-un meci amical.

Toți doritorii sunt așteptați la meci. Amintim că Zimbru Chișinău s-a aflat la un pas de desființare în această iarna, din cauza situației financiare slabe a clubului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Din ce cauză FC Zimbru s-a retras din Divizia Națională | VIDEO

Veste-șoc pentru fanii Clubului de Fotbal Zimbru! Singura echipă, de la independență încoace, care a …