23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Un nou accident cu implicarea cortegiului prezidențial

Unul dintre autoturismele care asigura protecția cortegiului prezidențial a fost accidentat ușor, în timp ce se afla în misiune. Nimeni din persoanele aflate la bord nu a avut de suferit.

Potrivit unui comunicat lansat de către serviciului de presă al Președinției, accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, pe un carosabil umed și alunecos”.

Șeful statului a anunțat pe pagina sa de pe o rețea de socializare că nu era în mașină și că nu a pățit nimic.

Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile. Cortegiul prezidențial a mai fost implicat într-un accident rutier în toamna anului trecut. Acesta a avut loc în apropiere de orașul Strășeni. Automobilul în care se afla președintele țării, Igor Dodon, împreună cu fiul său mijlociu și cu mama sa, s-a răsturnat după ce a fost lovit de un autocamion care se angajase într-o depășire neregulamentară. Atunci, Igor Dodon și fiul său au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar mama sa a fost internată câteva zile la spital. A avut de suferit și un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …