Știrea zilei

VIDEO // Un grup de tineri au năvălit în curțile oamenilor din Bălți de unde au rupt panouri electorale și au amenințat proprietarii

Vandalizarea panourilor electorale ale formațiunii politice Partidul Politic „ȘOR” au stârnit nemulțumiri în masă, în municipiul Bălți. Mai mulți locuitori din satul Octeabriscoe au depus plângeri la poliție, precum că un grup de tineri, fără a-și prezenta  identitatea, au dat buzna în curțile acestora, de unde au rupt placatele informative, amenințând proprietarii cu un limbaj licențios.

Mai mult, locuitorii spun că săptămâna trecută, un grup de tineri au pătruns  pe teritoriul privat, au sărit gardul și au vandalizat placatele electorale ale partidului Politic „ȘOR”, acuzându-i că ar fi plătiți pentru a face publicitate electorală.

Aceștia presupun că ar fi vorba de simpatizanții unui oponent politic și nu este pentru prima oară când activiștii agresivi se plimbă prin satul lor.

Potrivit locuitorilor, vandalii au aruncat placatele într-o fântână părăsită.

Locuitorii agresați au depus plângeri la poliție.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Sângerei, Lilia Harea, oamenii legii au înregistrat săptămâna trecută 2 plângeri în  acest sens, iar cazul urmează a fi examinat, conform legislației în vigoare. Postul nostru TV va monitoriza în continuare cazul dat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Proteste în toată țara, împotriva politicii antisociale și vorbelor goale ale PSRM! Membrii și simpatizanții PP „ȘOR” cer ridicarea pensiilor | VIDEO

Proteste în toată țara. Peste șase mii de persoane au ieșit în stradă în această …