23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Tatiana Platon: câte 5 mii de euro pentru cei ce vor reveni acasă

Reîntoarcerea acasă a cetățenilor moldoveni plecați la muncă peste hotare și crearea tuturor condițiilor pentru integrarea acestora – este unul dintre obiectivele principale ale programului candidatului din partea Partidului Politic ”ȘOR” pentru circumscripția Nr. 50, Diaspora Vest, Tatiana Platon.

Tatiana Platon este un candidat care cunoaște problemele diasporei din propria experiență. Ea este plecată peste hotare de 16 ani, iar în campania electorală a venit cu o listă întreagă de propuneri, pentru crearea unor condiții favorabile pentru întoarcerea compatrioților noștri pe pământul natal.

Dacă formațiunea sa va intra în Parlament, Platon a mai anunțat și alte facilități de care se vor bucura cei ce vor hotărâ să se reîntoarcă. Printre acestea se numără asigurarea de către stat cu polițe de asigurare medicală și nu numai.

Nu vor fi uitați nici cei care vor dori să înceapă o afacere.

Tatiana Platon a mai adăugat că membrii diasporei de asemenea vor putea beneficia și de proiectele sociale, care deja au fost implementate cu succes în municipiul Orhei, iar după victoria la alegeri vor avea continuitate în toată țara. Printre acestea se numără capitalul matern care oferă câte 7 mii de lei pentru nașterea primului copil și 10 mii pentru al doilea și următorii. De asemenea locuințele sociale pentru tinerii specialiști, dar și altele.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …