Știrea zilei

VIDEO // Târgul de Crăciun ”ORHEILAND” se inaugurează în trei zile

OrheiLand –  cel mai mare parc cultural-familial din țară, oferă surprize și pe timp de iarnă. Cel mai frumos Târg de Crăciun din Republica Moldova va fi organizat la OrheiLand. Evenimentul va fi inaugurat sâmbătă, 22 decembrie.

Ceremonia de inaugurare a Târgului va începe la ora 18.00, surpriza evenimentului va fi artistul îndrăgit de milioane de oameni Stas Mihailov, care  va urca pe  scenă în cadrul unui grandios  concert, începând cu ora 19:00.

Organizatorii sărbătorii promit un show de excepție la inaugurarea Târgului, dar și aproape două luni de o adevărată poveste de iarnă, a cărei magie se va așterne pe întreg teritoriul orașului Orhei.

Vedeta Târgului va fi un Pom de Crăciun de 20 de metri înălțime. De asemenea, vizitatorii vor fi întâmpinați la intrarea în ”OrheiLand” de căsuța lui Moș Crăciun, decorată cu cele mai frumoase iluminații. Oaspeții vor avea posibilitate să procure tot felul de bunătăți la preţ redus. De asemenea, va funcționa o școală de schi și patinoar, căsuțe cu produse de sărbători în spiritul celor mai frumoase târguri de Crăciun europene, workshop-uri și distracții pentru copii, care vor putea vizita și  Reședința lui Moș Crăciun și, după cum promit organizatorii – „o desagă de surprize”.

Primarul municipiului Orhei, Ilan Șor, cel care a stat la baza organizării Târgului de Crăciun, promite să surprindă plăcut oaspeții care vor veni să se distreze la ”OrheiLand” și să simtă feeria magiei sărbătorilor de iarnă. „Aici totul va fi gratuit pentru toţi. Și asta pentru că la Orhei construim insula comunismului de la noi din ţară. Adică, orașul Orhei şi parcul de distracții ”OrheiLand” vor deveni insula comunismului, iar ulterior, după acelaşi principiu vom construi şi restul ţării. Totul va fi gratuit  şi confortabil”, a dat asigurări Ilan Şor.

Târgul de Crăciun de la Orhei este la cea de-a patra ediție.

  • 2
  •  
  •  
  •  

Citește și

Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale | VIDEO

Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale. …