22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

VIDEO // Ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor, care urma să aibă loc astăzi, la Curtea de Apel Cahul a fost amânată

Ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor, care urma să aibă loc astăzi, la Curtea de Apel Cahul a fost amânată. Asta după ce avocații au cerut magistraților permisiunea ca Ilan Șor să-și poată desfășura campania electorală.

Potrivit avocatului Iulian Balan, toate actele necesare au fost anexate la cerere și au fost prezentate instanței.

„Noi am depus o cerere la Curtea de Apel Cahul prin care am solicitat ca ședința preconizată pentru astăzi să fie amânată. Motivul este că, clientul meu este candidat la alegeri și se desfășoară campania electorală. Ședința urma să aibă loc astăzi, la ora 14:00, însă noi nu ne vom prezenta”, a mai declarat avocatul.

Este cea de a treia ședință în care urma să fie examinat dosarul lui Ilan Șor care a fost amânată. Printre motivele amânărilor este și faptul că instanța încă nu a primit nici un răspuns din partea Centrului Național de Expertiză Judiciară în privința expertizei economico-financiare dispuse din septembrie 2018 pe caz, cerută de către apărarea lui Ilan Șor.

Dosarul lui Ilan Șor a fost transmis Curții de Apel Cahul, după ce câțiva magistrați de la Curtea de Apel Chișinău au refuzat să examineze dosarul.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă 15.000 de euro din bugetul de stat pentru CEDO să radieze de pe rol câteva dosare

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat deciziile de radiere de pe rol în cauzele …