Știrea zilei

VIDEO // Rodion Sucman, cel mai puternic moldovean, revine în sport

Unii oameni au o putere interioară invincibilă și un atare fizic. Rodion Sucman, cel mai puternic moldovean, revine în sport, după o pauză determinată de mai multe accidentări. Care sunt așteptările, dar și realizările sportivului, urmăriți în continuare.

Ultimul turneu de Strongman, la care Rodion Sucman ne-a reprezentat țara, a fost Campionatul Mondial desfășurat în China. Chiar dacă nu a ocupat poziția la care aspira, sportivul nostru a primit o experiență de neuitat.

Și chinezii au rămas impresionați de sportivii care practică acest sport. La turneul pentru care se pregătește Rodion vor participa peste 10 000 de concurenți. În dorința de a mai urca o treaptă în sportul pe care îl practică, acesta și-a angajat un antrenor calificat din Ucraina și și-a schimbat radical regimul de antrenamente.

Arnold Strongman Classic 2019, se va desfășura în data de 1-3 martie. Recent, Rodion Sucman a înființat „Asociația Obștească Strongman” care are ca scop dezvoltarea acestui gen de sport la noi în țară.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Atracțiile vechi din capitală – adevărată provocare pentru chișinăuieni | VIDEO

Vechi, ruginite, acoperite cu vegetație, nefuncționale – așa arată atracțiile din parcurile de distracții pentru …