23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Renato Usatîi: Familia Greceanîi, implicată în devalizarea Băncii de Economii

Noi dezvăluiri scandaloase cu implicarea socialiștilor apar în presă. Recent, liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, aflat la Moscova, a publicat o serie de documente care ar demonstra că soțul Zinaidei Greceanâi ar fi luat un credit de 3 milioane 500 de mii de dolari de la Banca de Economii, în perioada în care s-a produs furtul miliardului.

” Cât timp socialișii povestesc că vor returna banii furați, le propun să pună mână de la mână și să întoarcă 3, 5 milioane de dolari pe care i-a luat în credit soțul Zinaidei Greceanâi, dintr-o bancă din Moldova. „, scrie pe pagina sa de facebook Renato Usatâi.

Potrivit lui, falimentarea băncilor s-a produs anume din cauza unor astfel de credite, contractate prin diferite proiecte și nimeni nu intenționa să le ramburseze.

Menționăm că, anterior la un post tv privat Renato Usatâi a declarat că contractarea creditului de către familia Greceanâi ar fi avut loc încă la începutul anilor 2000.

Usatîi a mai menționat că banii nu au fost întorși Băncii de Economii care ulterior, a devalizat împreună cu alte două bănci în cazul ”furutului  secolului”.

Anul trecut și președintele Comuniștilor a declarant că familia Greceanâi ar fi luat un credit de peste 40 milioane de lei de la Banca de Economii  pe care nu l-a întors.

Serviciul de presă al socialiștilor nu ne-a răspuns la telefon pentru comentarii.

Anterior, Zinaida Greceanâi a declarat că  Moldova are nevoie de o guvernare nouă care va găsi miliardul furat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …