Știrea zilei

VIDEO // PSRM nu va face alianțe postelectorale

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu va face coaliție cu nimeni în caz că nu va obține majoritatea la alegerile din 24 februarie. Declarațiile au fost făcute de liderii socialiști, în cadrul unei conferințe de presă în care au făcut totalurile campaniei electorale.

Întâlnirea cu jurnaliștii a avut loc în parcul Catedralei, iar liderilor PSRM le-a fost organizat un adevărat spectacol. În cadrul briefingului, de la tribună, fiecare a îndemnat oamenii, cum a putut mai bine, să voteze și toți au ținut să menționeze ce se va întâmpla după alegeri.

Reprezentanții PSRM au mai declarat că campania electorală a tuturor partidelor a fost îndreptată împotriva socialiștilor.

Reamintim că pe parcursul campaniei electorale, CEC a avertizat Partidul Socialiștilor privind utilizarea resurselor administrative ale președinției în campania electorală. De asemenea, Igor Dodon a primit avertizare de la CEC să nu se implice în campania electorală și să nu utilizeze resursele președenției. CEC a luat aceste decizii drept urmare a două sesizări depuse de Partidul ”Șor” și Partidul Liberal, în care formațiunile reclamau transferul de imagine și susținerea pe care Igor Dodon ar fi oferit-o PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …