23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // PRSM: Socialiștii au greșit când l-au votat pe Nicolae Timofti

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a făcut o greșeală când l-a votat pe Nicolae Timofti în funcția de șef al statului. Declarația a fost făcută de candidatul PSRM Nicolae Pascaru, în cadrul unei noi runde de dezbateri la Televiziunea Centrală.

În cadrul dezbaterilor au participat reprezentanții a 5 partide politice: Partidul Socialiștilor, Partidul Voința Poporului, Partidul Național Liberal, Partidul Democrația Acasă și Partidul Verde Ecologist.

La rândul lor, cei din Partidul Voința Poporului au declarat că în Parlament nu trebuie să ajungă nimeni din cei care nu au îndreptățit așteptările oamenilor.

Nu au lipsit nici întrebările incomode. De exemplu, întrebarea: Dacă tot sunt pentru unire, de ce candidează în Republica Moldova? sau: De ce cred că anume acum vor reuși să intre în Parlament? – i-a făcut pe candidații unioniști să se eschiveze de la răspuns.

În timp ce unii au căutat cu tot dinadinsul să atragă electoratul prin toate metodele, fie acestea prezentarea propriilor intenții sau accentuarea greșelilor oponenților politici, principalul argument al Partidului Verde Ecologist a rămas natura și protejarea acesteia.

Urmăriți grila Televiziunii Centrale și nu pierdeți mâine dimineață următoarea runde de dezbateri.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …