Știrea zilei

VIDEO // ”Privește și câștigă” revine la Televiziunea Centrală

Televiziunea Centrală apreciază fidelitatea! Revine în grila noastră concursul sms ”Privește și câștigă!”, cu premii bănești, dar și cu un super-premiu la finele concursului – un automobil! Pentru aceasta vă îndemnăm să ne urmăriți să fiți atenți la cifrele care vor apărea pe micile ecrane. 

Așa cum v-am obișnuit, la Televiziunea Centrală ia start un nou concurs cu premii bănești.

Fiecare persoană cu drept de participare la concurs, poate transmite codurile colectate din 4 cifre, în ordinea apariției prin SMS la numărul scurt indicat pe ecran la momentul publicării codului.

Cifrele se publică câte una fiecare jumătate de oră, în total 4 pe zi, în perioada desfășurării concursului, luni-joi 17:00-18:00 și 19:00-20:00 pe Televiziunea Centrală.

Fiecare persoană cu drept de participare la concurs, poate transmite codurile colectate din 6 cifre, în ordinea apariției, prin SMS la numărul scurt indicat pe ecran la momentul publicării codului.

Cifrele se publică câte una fiecare jumătate de oră, în total 6 pe zi, în perioada desfășurării concursului, sâmbătă începând cu 17:00 pe Televiziunea Centrală.

Costul unui sms este de 2 lei pentru toți operatorii de telefonie mobilă.

Câștigătorii concursului sunt selectați, prin intermediul programului specializat, oferit de compania «Intermobcom» s.r.l. și sunt anunțaț, prin SMS transmis în mod automat de compania «Intermobcom» s.r.l.

Vă atenționăm că Televiziunea Centrală nu obține venit din costul sms-urilor, acestea doar acoperă cheltuielile operatorilor de telefonie mobilă.

Fiți cu ochii pe Televiziunea Centrală, care emite cu drag pentru Moldova!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …