Știrea zilei

VIDEO // Primul serial moldovenesc ”Anchetatorul Gorceakova” va fi difuzat deja mâine, de la 20:30, la Televiziunea Centrală

Ore numărate au rămas până la premiera primului serial moldovenesc ”Anchetatorul Gorceakova”. Mai multe detalii despre premiera absolută au fost scoase la iveală astăzi, de către cunoscuții actori ruși, moldoveni și ucraineni, precum și de regizorul proiectului. Nu pierdeți premiera serialului, care va avea loc mâine, de la 20:30, la Televiziunea Centrală.

Serialul va putea fi privit cap-coadă sau selectiv cu același interes. Ideea de a filma în Moldova o poveste de detectiv cu tentă ironică, dar și lirică, îi aparține lui Valentin Opalev, care a fost implicat în crearea scenariulu. Este un și istoria unei femei-anchetator, cu numele Gorceakova, care înceracă să îmbine viața personală cu profesia, care este nu tocmai feminină.

Actorii serialului și-au împărtășit opiniile despre mega-evenimentul din cinematografia moldovenească. Din spusele Anastasiei Zadorojnaia, actrița cu rorlul principal, regimul încărcat de muncă conferă serialului un farmec deosebit. Echipa de actori cu renume este completată și de cunoscutul actor moldovean – Igor Chistol.

Amintim că serialul „Anchetatorul Gorceakova” este o producție comună a Televiziunii Centrale și a centrului de producție din Ucraina „Kievtelefilm”. Acțiunea serialului detectiv are loc în Moldova. Așadar, nu ratați premiera primul serial moldovenesc, ce va avea loc la 21 februarie la Televiziunea Centrală, acesta fiind o adevărată senzație pentru piața media autohtonă!

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Hașiș din Spania: Trei bărbați din Chișinău, condamnați la închisoare

Trei bărbați din Chișinău au fost condamnați la pedepse cu închisoarea de opt și nouă …