26 februarie 2020, miercuri
Știrea zilei

VIDEO // Primul serial moldovenesc ”Anchetatorul Gorceakova” va fi difuzat astăzi, de la 20:30, la Televiziunea Centrală

Premieră absolută la Televiziunea Centrală! Primul serial moldovenesc din întreaga cinematografie a țării – „Anchetatorul Gorceakova” va începe să fie difuzat chiar de astăzi, de la 20:30. Urmăriți grila Televiziunii Centrale și nu pierdeți premiera ce promite să fie o adevărată senzație.

Serialul va putea fi privit cap-coadă sau  selectiv cu  același interes. Ideea de  a  filma în Moldova o poveste de detectiv cu tentă ironică, dar și lirică,  îi aparține lui Valentin Opalev, care a fost implicat în crearea scenariului.  Este istoria unei femei-anchetator, cu numele Gorceakova, care încearcă să îmbine viața personală cu profesia, care este nu tocmai feminină.

Actorii serialului și-au împărtășit opiniile despre mega-evenimentul din cinematografia moldovenească. Din spusele Nastei Zadorojnaia, actrița cu rolul principal, regimul încărcat de muncă conferă serialului un farmec deosebit. Echipa de actori cu renume este completată și de cunoscutul actor moldovean – Igor Chistol.

Cele 20 de serii ale detectivului adună personaje diferite cu caractere dificile. Potrivit întregii echipe de filmări, acest lucru va atrage și va reține telespectatorii mai aproape de ecranele TV.

Deși au un volum mare de muncă, întreaga echipă găsește timp pentru a admira Moldova. Chiar dacă asta deseori se întâmplă de pe fereastra mașinii sau în timpul filmărilor.

Nastea Zadorojnaia, Igor Chistol, Anton Batîrev, Oleg Korkushco, Andrei  Saminin  –  este echipa primului serial moldovenesc și o premieră absolută pe piața media și a lunii februarie, care va fi difuzată începând cu ziua de astăzi.

Drepturile EXCLUSIVE pentru difuzarea primului serial din Moldova îi aparțin canalului – Televiziunea Centrală. Nu rata prima serie a mult așteptatului serial, începând cu ziua de astăzi la  ora 20:30. Va fi intrigant și interesant.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Am putea primi coronavirus prin colete? Cei care aduc și primesc pachete din Italia nu respectă nicio măsură de protecţie | VIDEO

Moldovenii nu se tem de coronavirusul din colete. În pofida faptului că mai multe orașe …