Știrea zilei

VIDEO // PL insistă pe excluderea PSRM din cursa electorală

În ciuda avertizărilor Comisiei Electorale Centrale asupra președinției, privind implicarea lui Igor Dodon în campania electorală, dar și Partidului Socialiștilor, privind utilizarea resurselor administrative ale președinției în cursa electorală, atât șeful statului, cât și candidații PSRM continuă să comită ilegalități. Declarația a fost făcută de liderul liberalilor, Dorin Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă. Aceștia spun că au depus, în mod repetat, o contestație la CEC, prin care cer excluderea socialiștilor din acest scrutin.

„Având în vedere evoluția lucrurilor în campania electorală, aceste alegeri deja sunt compromise, ele nu mai au cum să fie libere și democratice” a spus candidatul PL, Chirtoacă. El spune că Dodon își face campanie electorală „interzisă prin toate modalitățile, și aici, și în stânga Nistrului”.

În aceeași ordine de idei s-a expus și liberalul Ion Cebanu. În acest sens, liberalii au prezentat câteva dovezi în care Igor Dodon ar face campanie electorală pentru PSRM, înclusiv în cadrul mai multor vizite în diferite regiuni ale țării.

Amintim că Președinția s-a ales cu o avertizare din partea Comisiei Electorale Centrale pentru implicarea sa în campania electorală. Asta după ce Partidul Liberal, dar și Partidul ”Șor” au depus sesizări la CEC.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Dodon o ia iar înaintea Comisiei Situații Excepționale. Anunță când se deschid frizeriile

Frizeriile din R. Moldova își vor relua activitatea începând cu ziua de mâine, 16 mai, …