Știrea zilei

VIDEO // PL cere repetat excluderea PSRM din campania electorală

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, se va adresa încă o dată la CEC, cerând excluderea din cursa electorală a Partidului Socialiștilor. Pe pagina sa de Facebook, Chirtoacă a scris că: „doar în ultimele 5 zile PSRM și Igor Dodon au comis toate încălcările posibile ale Codului Electoral”.

Încălcările din partea PSRM ar include susținerea politică și electorală din străinătate, din partea Federației Ruse, dar și folosirea resurselor administrative ale Președinției în vederea promovării imaginii lor. De asemenea, liberalul spune că socialiștii ar fi oferit cadouri alegătorilor și câte 10.000 de lei pentru mai multe familii din Soroca și Ocnița.

Dorin Chirtoacă a mai declarat că, din cauza faptului că conducerea și reprezentanții PSRM nu împiedică în nici un fel susținerea deschisă din partea președintelui, socialiștii trebuie excluși din campania electorală.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …