Știrea zilei

VIDEO // Percheziții în masă în zona orașului Odesa, Ucraina

Percheziții în masă în zona orașului Odesa, Ucraina. Serviciile speciale au verificat minuțios autobuzele cu pasageri la intrarea în localitate. Mascații cautau persoane înarmate, scrie presa ucraineană.

Potrivit Serviciilor Speciale din țara vecină, în direcția orașului Odesa se îndreptau două autobuze cu pasageri, printre aceștia ar fi fost persoane înarmate.

În consecință, organele de forță au organizat o ambuscadă pe traseu, iar toate autocarele au fost luate la verificat. A fost reținut un grup de oameni care se presupune că pregătea acțiuni provocatoare în schimbul a 600 de hrivne, adică aproximativ 390 de lei moldovenești, anunță poliția regiunii Odesa.

Incidentul ar avea legătură cu întâlnirea de astăzi dintre președintele Petro Poroșenko și reprezentantul special al guvernului SUA pentru Ucraina, Kurt Volker.

Cursele din Republica Moldova nu au căzut sub operațiunea forțelor speciale ucrainene, spun reprezentanții Autogării de Nord. Astfel de incidente în țara vecină s-au îndesit, în măsura apropierii alegerilor prezidențiale din Ucraina, care vor avea loc pe 31 martie curent.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Trump acuză OMS că a devenit „marioneta Chinei”

Preşedintele american Donald Trump a acuzat Organizaţia Mondială a Sănătăţii că este o „marionetă a …