Știrea zilei

VIDEO // Partidul Politic ”Șor” și candidații acestuia se bucură și de susținerea alegătorilor din Bălți

Partidul Politic ”Șor” și candidații acestuia se bucură tot mai mult de susținerea alegătorilor. Doar ieri, sute de simpatizanți din Bălți și-au exprimat încrederea față de formațiune, în cadrul întâlnirii cu Ilan Șor și candidații din partea partidului.

Și alegătorii de la Nord își doresc lucruri simple, pentru un trai decent și cred în promisiuni realiste, demonstrate. Bălțenii nu pot uita gafele guvernării. Astfel încât acum, când se apropie alegerile, oamenii cred doar în faptele concrete și speră că lucrurile se vor schimba spre bine în Republica Moldova, odată cu venirea la putere a partidului ”ȘOR”.

În cadrul întâlnirii, Ilan Șor a dat asigurări că după alegerile parlamentare, Partidul ”Șor” are programe concrete de dezvoltare a tuturor regiunilor țării, a enumerat realizările sale, într-un răstimp de doar trei ani, de când se află la cârma primăriei de la Orhei.

În fața alegătorilor au vorbit și candidații pe circumscripțiile de la Bălți.

Oamenii au avut posibilitatea să-i pună întrebări lui Ilan Șor. El le-a răspuns și le-a promis că în scurt timp toate problemele cu care se confruntă cetățenii vor fi rezolvate.

Totodată, a fost organizat un concert cu participarea legendarei trupei Zdob și Zdub, Anastasia Lazariuc, dar și alți artiști autohtoni.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cu pix, măști de protecție, mănuși și păstrând distanța: CEC a elaborat un proiect cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în perioada electorală | VIDEO

Cu pix, măști de protecție, mănuși și păstrând distanța socială de cel puțin un metru. …