23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Partidul Politic ”Șor”, întâlniri electorale la Ceadîr-Lunga și Comrat

Candidatul Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor, precum și candidații pe circumscripțiile Nr. 45 și Nr. 46, s-au întâlnit și cu alegătorii din raioanele Ceadîr-Lunga și Comrat. Ilan Șor a prezentat programul electoral al Partidului şi i-a asigurat pe cei prezenţi, că schimbarea în bine se poate produce cu adevărat.

În discursul său, Ilan Șor, a dat asigurarea că Republica Moldova va deveni asemenea municipiul Orhei, cu drumuri bune, iluminat stradal, dar și multe alte schimbări, având o echipă capabilă să elaboreze şi să aplice politici corecte în toate domeniile şi, mai presus de toate, în interesul tuturor cetăţenilor.

Partidele politice se întrec în oferte electorale nerealiste, dar foarte tentante. Oamenii, însă, nu mai dau crezare promisiunilor fără acoperire ci doar faptelor concrete, asemenea celor care au fost deja realizate la Orhei.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din raioanele Ceadâr-Lunga și Comrat, candidații de pe cele două circumscripții au subliniat că lucrurile bine făcute vor începe abia odată cu victoria lor în electorală, când vor începe implementarea obiectivelor realiste pe care și le asumă.

Dincolo de promisiunile deșănțate pe care le fac concurenții electorali, poporul are nevoie de conducători responsabili, care pun interesele țării mai presus de interesele lor electorale. Care știu de ce au nevoie, cu adevărat, Moldova și cetățenii săi și care știu ce înseamnă o bună guvernare pentru această țară. Acești oameni, potrivit electoratului, pot fi doar cei din echipa Partidului Politic ”ȘOR”.

Partidul Politic „ȘOR” și-a început activitatea politică în toamna anului 2016. La moment Partidul numără peste 60 de mii de membri de pe întreg teritoriul țării.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …