Știrea zilei

VIDEO // Partidul Politic „Șor” este susținut la Ocnița și Dondușeni

Partidul Politic ”ȘOR” este susținut și de locuitorii raionelor Ocnița și Dondușeni. La sfârșitul săptămânii trecute mii de oameni și-au exprimat încrederea în acest partid. Locuitorii au avut o întâlnire cu Ilan Șor, dar și cu Eduard Fedișin, candidat în circumscripția numărul 2 Ocnița, Dondușeni. Susținătorii spun că Partidul ”Șor” este unica formațiune în care au încredere și sunt siguri de victoria acesteia.

Susținătorii partidului Politic ”ȘOR”, din Ocnița și Dondușeni, sunt încântați de rezultatele partidului, de faptul că doar în trei ani orașul Orhei a înflorit. Oamenii spun că proiectele frumoase i-au făcut să aibă încredere și speră la un viitor frumos și pentru orașele lor.

Dezamăgiți de guvernarea de până acum, oamenii mai spun că nu au încredere decât în Partidul Politic ”ȘOR”.

Partidul Politic ”ȘOR” și în această săptămână va organiza întâlniri cu alegătorii, în toate raioanele țării.

Ilan Șor, dar și candidatul Eduard Fedișin, au promis oamenilor că după ce vor ajunge la guvernare, Republica Moldova va arăta asemeni unui stat european, cu drumuri bune, iluminat stradal, parcuri frumoase și multe alte schimbări care au fost făcute deja în Orhei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …