Știrea zilei

VIDEO // Partidul Politic ”Șor” are toate șansele să ajungă în Parlament

Partidul Politic ”Șor” are toate șansele să ajungă în Parlament după alegerile din 24 februarie. Dacă în următorul weekend s-ar face alegeri parlamentare, ar accede doar 3 partide și un bloc electoral. Datele au fost publicate de IMAS într-un sondaj făcut în luna ianuarie 2019.

Potrivit sondajului publicat de IMAS, în ultima lună ratingul mai multor partide și blocuri electorale s-a schimbat destul de mult. Astfel, dacă în decembrie 2018 Partidul Socialiștilor se bucura de încrederea a 28,9 procente din populație, în ianuarie 2019 aceasta a scăzut până la 28,5 procente. Și popularitatea blocului ”ACUM” a scăzut cu 7 puncte procentuale, de la 26,56 la sfârșitul anului trecut la 19,2 la începutul anului curent. În același timp Partidul Democrat a avansat de la 16,4 procente la 18,4 procente potrivit ultimelor sondaje.

O creștere considerabilă a înregistrat și Partidul ”ȘOR”. Dacă în decembrie se bucura de încrederea a 5,1 la sută din populație, acum, acesta are în activ 6,7 la sută. Sondajul a fost realizat în perioada 19-31 ianuarie, pe un eșantion de 1507 de respondenți și are o marja de eroare de +-2,5%.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți …