Știrea zilei

VIDEO // Partidul Liberal, împreună cu unioniștii de la „UNIREA-ODIP” s-au lansat în campania electorală

Partidul Liberal, împreună cu unioniștii de la „UNIREA-ODIP” s-au lansat în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Spre deosebire de celelalte partide și blocuri electorale, ei au ales să-și facă lansarea pe malul Prutului, în satul Frăsinești din raionul Ungheni.

În cadrul conferinței de lansare, toți cei care au ieșit la tribună au ținut să aducă la cunoștință mesajul principal cu care cele două fracțiuni intră în campania electorală – Unirea Republicii Moldova cu România. Liderul liberalilor, Dorin Chirtoacă și-a chemat susținătorii la vot, îndemnându-i să facă o schimbare.

Fostul președinte al PL, Mihai Ghimpu, nu se regăsește pe listele Partidului Liberal. În cap de listă se află președintele PL, Dorin Chirtoacă, urmat de liderul „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

Reamintim că Partidul Liberal merge în alegeri cu 30 de candidați pe lista de partid și 20 de candidați în circumscripții, fiind al 15-lea, în buletinul de vot de pe circumscripția națională.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …