23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Noi detalii în cazul vandalizării sediului PCRM din Soroca

Incidentul care a avut loc la sediul PCRM din Soroca este investigat de poliție, iar geamul care a fost vandalizat prin tragere de focuri de armă  a fost demontat de oamenii legii, pentru efectuarea expertizei.

Detaliile au fost oferite pentru postul nostru de televiziune de către candidata PCRM pe circumscripția uninominală Nr. 7, Elena Bodnarenco.

Ajunși la sediul PCRM din Soroca am găsit-o doar pe șefa secției de evidență a partidului,  Nadejda Crudu. Candidata Elena Bodnarenco împreună cu primul secretar al organizației PCRM, Soroca  Ecaterina Cazmirciuc erau plecate la Inspectoratul de Poliție pentru interogari. Ulterior,  cele din urmă au revenit și ne-au oferit câteva detalii referitor la acest incident.

Elena Bodnarenco nu a învinuit pe nimeni, dar totuși consideră că această acțiune ar avea  legătură cu campania electorală.

În pofida acestei întâmplări, angajații sediului PCRM de la Soroca contină să lucreze în același  ritm.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre acest caz și de la  Poliția din Soroca. Doar că, ajunși la acolo, unul din angajați  ne-a spus că șeful inspectoratului  este în pauza de masă și nu dorește să apară în fața camerei de filmare. Totodată, același angajat ne-a redirecționat către  ofițerul de presă al inspectoratului.

Oamenii legii spun că întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar ulterior vor revenii cu detalii la acest subiect.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

O nouă imagine a coronavirusului, publicată de cercetători

La microscop, punctele galbene reprezintă particulele virale iar albastrul este suprafaţa celulei, potrivit presei internaționale. …