Știrea zilei

VIDEO // ”Milsami Orhei” a câștigat Supercupa Moldovei la fotbal

Supercupa Moldovei la Fotbal a fost câștigată de ”Milsami Orhei”! „Vulturii roșii” au învins campioana Sheriff, pe teren propriu la Tiraspol, în urma loviturilor de departajare. După 90 de minute fără goluri, Milsami s-a impus la penalty-uri cu scorul de 5 – 4.

Omul meciului a fost portarul orheienilor Radu Mîțu, care la scorul de 4-4, la loviturile de departajare, a reușit să apere a cincea lovitură a tiraspolenilor și tot el s-a angajat s-o execute pe cea decisivă a vulturilor, reușind să înscrie. Este a doua Supercupă a Moldovei pentru formația orheiană, după ce a cucerit același trofeu în anul 2012.

De partea cealaltă, Sheriff rămâne în palmares cu 7 Supercupe ale Moldovei. Cu un mesaj de felicitare pentru jucători a venit și Președintele clubului ”Milsami Orhei”, Ilan Șor, care, pe pagina sa de pe rețelele de socializare a menționat: ”Un oraș, o viață, o dragoste, o echipă! Orhei – supercampion! Milsami – deținătorul Supercupei Moldovei! O mare victorie! Bucurie mare! Orheiul va fi întotdeauna primul! Întotdeauna și în toate! ”

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

UEFA a amânat Campionatul European de Fotbal

UEFA a decis amânarea Campionatului European de fotbal, care trebuia să se dispute în vara …