23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Maia Sandu și Andrei Năstase au declarat că au fost intoxicați cu mercur

Maia Sandu și Andrei Năstase au declarat că au fost intoxicați cu mercur și că ar fi ” ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări”. Aceștia dau vina pe democrați. Purtătorul de cuvânt al PD neagă acuzațiile, catalogându-le drept „aberații electorale”.

Liderul PAS, Maia Sandu, susține că, a făcut, repetat, teste și a descoperit ca ar avea „un conținut exagerat de metale grele în sânge”.

Același lucru i s-a întâmplat și lui Andrei Năstase, declară Sandu, iar medicii i-ar fi spus că „această acumulare nu poate fi explicată în mod natural, adică fără o intervenție din afară. Sunt niște suspiciuni, niște lucruri care trebuie sa fie luate în serios în contextul atacurilor și atitudinii pe care o are această guvernare”, a mai adăugat Maia Sandu.

La rândul său și Andrei Năstase susține cu certitudine, că ar fi „ținta unor atacuri mișelești din partea acestei guvernări care îi vor morți, astfel, devenind periculoși pentru o grupare criminală.” Liderii blocului „ACUM” insistă, fără dovezi concrete, că de vină ar fi democrații.

În replică, deputatul PDM Sergiu Sîrbu, într-o postare pe o rețea de socializare, i-ar lua peste picior pe liderii binomului PAS-PPDA. Acesta vine cu un îndemn. Astfel, în spiritul echilibrului jurnalistic, să fie mediatizat și cazul său, atunci când și el susținea că a găsit metale grele în corpul său, de toate felurile și, după cum spune, a simțit o forță neobișnuită, o energie fantastică.

Potrivit lui, Sîrbu credea că e „adrenalina campaniei electorale, dar, urmărind ce au spus cei din binomul Sandu-Năstase, și-a dat seama că e de la metalele grele și că a fost otrăvit!”

Sîrbu mai spune că „cei doi fruntaşi PAS-PPDA sunt penibili şi intoxică populaţia cu minciuni”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …