Știrea zilei

VIDEO // Locuitorii orașelor Ungheni și Călărași vor schimbări ca la Orhei

Tot mai mulți locuitori din țara noastră sunt uniți de aceeași dorință: ca localitatea în care trăiesc, indiferent de care regiune a țării este vorba, să fie transformată după modelul municipiului Orhei. Prin urmare, întâlnirile candidaților Partidului Politic ”ȘOR” cu alegătorii sunt din ce în ce mai așteptate de cei care susțin cu fermitate programul electoral al acestei formațiuni politice.

Instabilitatea țării îi face pe oameni mai sceptici și indiferent de localitate, oamenii au multe întrebări la care președintele Partidului Politic ”ȘOR” a fost deschis să ofere răspunsuri. La întrebarea dacă partidul ar face coaliție cu alte formațiuni politice, răspunsul a fost unul tranșant: „Fiecare partid a fost deja la guvernare. Dacă ei ar fi vrut și ar fi putut să facă ceva, demult o făceau. Până în ziua de astăzi nu am văzut pe nimeni care ar fi realizat ceva. Din acest motiv afirm că niciodată și cu nimeni nu ne vom uni. Noi singuri ne vom realiza programul nostru, de aceea cred că vom învinge.” a declarat Președintele Partidului Politic „Șor”, Ilan Șor.

În cadrul întâlnirii cu alegătorii din raioanele Ungheni și Călărași, candidații de pe cele două circumscripții au asigurat oamenii că în scurt timp lucrurile din țara noastră vor merge într-o direcție mai bună. Nu mai este loc pentru așteptări zădarnice. E timpul faptelor concrete.

Istoviți de nevoile care zi de zi le curmă viața, cei prezenți au susținut că doar această formațiune mai poate schimba lucrurile din țara noastră. Oamenii spun că își doresc schimbări majore pentru localitățile sale.

În următoarele zile, Ilan Șor va merge și în alte raioane ale țării pentru a discuta cu cetățenii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …