Știrea zilei

VIDEO // Liderii partidelor politice au fost deja la secțiile de votare pentru a-și exercita dreptul constituțional

Liderii partidelor politice, care se regăsesc în buletinele de vot au fost deja la secțiile de votare pentru a-și exercita dreptul constituțional. Printre matinali au fost candidații Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor, Marina Tauber, Reghina Apostolova, Serghei Burgundji, Stanislav Cvasnîi, candidații democrați Vladimir Plahotniuc și Pavel Filip, candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, președintele țării Igor Dodon, dar și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

Candidatul Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor a votat la una din secțiile de votare din Chișinău. El spune că și-a dat votul pentru Partidul pe care îl conduce și care va schimba Moldova așa cum a modernizat în ultimii trei ani municipiul Orhei.

Un alt candidat al Partidului Politic ”ȘOR”, Reghina Apostolova, a votat în sectorul Ciocana al capitalei.

Iar candidatul Partidului ”ȘOR” Serghei Burgundji spune că a votat pentru partidul pe care îl reprezintă pentru că își dorește ca acesta să schimbe întreaga țară.

Venită la secția de votare, chiar de la deschiderea ei, candidatul Partidului ”ȘOR”, Marina Tauber, a declarat că a votat pentru ca în Chișinău și în toată Moldova să fie făcute schimbări la fel ca în Orhei.

Stanislav Cvasnîi, candidatul Partidul Politic ȘOR, acesta și-a dat votul pentru schimbarea legilor în administrațiile publice locale.

Candidatul Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc a votat pentru ca țara noastră să fie scoasă din sărăcie.

Iar candidatul PD Pavel Filip a fost acel care a declarat că a votat pentru viitorul țării și pentru binele cetățenilor.

Totodată și Dorin Chirtoacă a fost prezent în unele dintre secțiile de votare din Chișinău și a votat pentru unire.

Unul dintre candidații Blocului ”ACUM”, Andrei Năstase spune că a votat pentru blocul pe care îl reprezintă, pentru o viață frumoasă.

La votare a venit și președintele țării, Igor Dodon, însoțit de soția sa. Dodon i-a îndemnat pe toți cetățenii să vină la vot și să facă o alegere corectă.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a votat la una dintre secțiile de votare deschise în Frankfurt, Germania.

  •  
  •  
  • 1
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …