Știrea zilei

VIDEO // Întâlnirea Maiei Sandu cu alegătorii din diasporă s-a terminat cu scandal

Întâlnirea Maiei Sandu cu alegătorii din diasporă s-a terminat cu scandal. Totul s-a întâmplat la Roma, după ce mai mulți moldoveni, stabiliți peste hotare, au încercat să-i adreseze câteva întrebări candidatei în circumscripţia Europa de Vest, iar simpatizanții PAS-PPDA i-au amenințat pe oameni chiar cu bătaia. Imaginile video au fost postate pe rețele de socializare și au devenit virale.

Din imaginile video filmate de către participanții prezenți la întâlnirea cu Maia Sandu se vede clar cum susținătorii formațiunii aveau un comportament nu tocmai corect față de moldovenii din diasporă.

Spiritele s-au aprins și mai tare atunci când un alt conațional de-al nostru i-a amintit Maiei Sandu despre trecut.

Subliniem că anterior, Maia Sandu a declarat de mai multe ori că este gata să răspundă la orice întrebare cetățenilor din diasporă, menționând că nu există întrebări incomode pentru ea.

Acesta nu este primul caz de reacție de acest gen din partea susținătorilor blocului ” ACUM „. În cadrul unui protest, unul dintre susținătorii blocului „ACUM ” s-a pronunțat în mod ofensator în privința utilizării limbii ruse.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …