Știrea zilei

VIDEO // Incidente electorale: Unul dintre concurenții electorali a încercat să împiedice procesul de numărare a buletinelor

Unul dintre concurenții electorali din circumscripția uninominală nr. 4 din raionul Râșcani a încercat să împiedice procesul de numărare a buletinelor de după închiderea secției. Poliția a fost nevoită să intervină pentru a ameliora situația. Detalii despre acest incident a oferit președintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Russu.

Într-un moment în care membrii secții de votare nr.26 de pe circumscripția uninominală nr. 4, Râșcani, au început procesul de numărare a voturilor, unul dintre concurenții electorali a decis să intervină. Acest lucru este inacceptabil, a accentuat Alina Russu.

Alina Russu a vorbit și despre protestele unor candidați, care cereau permisiunea ca cetățean ii să voteze cu documentele expirate.

În ziua alegerilor, potrivit informațiilor poliției, au parvenit 52 de plângeri pentru încălcări. Acestea au vizat, în principal, plasarea panourilor de campanie în locuri neautorizate, deteriorarea buletinelor de vot și încălcarea normelor de comportament la secțiile de votare.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …