23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // ILAN ȘOR: Sunt gata să devin primarul întregii țări

Așa cum este un bun primar la Orhei, este gata să devină „primarul” întregii țări, pentru a rezolva problemele oamenilor. Liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor și formațiunea sa sunt gata să preia responsabilitatea guvernării Republicii Moldova pentru a transforma și moderniza țara. Pe ultima sută de metri din actuala campanie electorală, Ilan Șor s-a arătat convins de victoria formațiunii sale la scrutinul parlamentar de duminică.

Din miile de discuții avute cu oamenii, în această campanie, Ilan Șor s-a convins că cetățenii nu mai vor „politicieni”, ci manageri care să le rezolve problemele, așa cum au ales în 2015 orheienii, iar în doar 3 ani au obținut rezultate care le-au depășit așteptările. Astfel, Ilan Șor a declarat că este gata să devină „primarul” întregii țări și al fiecărui cetățean în parte, ca să rezolve problemele cele mai stringente cu care se confruntă oamenii.

Ilan Șor a promis că acolo unde Partidul Politic ”ȘOR” va obține victorie, schimbările în bine vor începe imediat. În același timp, președintele Partidului Politic ”Șor” s-a arătat convins că formațiunea sa va învinge la alegerile de duminică și nu va fi nevoie să facă alianțe cu alte partide.

” Partidul Politic ”ȘOR” este singura formațiune din istoria de după independență a țării care nu și-a mințit alegătorii și care poate transforma Republica Moldova, a concluzionat liderul formațiunii, Ilan Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …