23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Ilan Șor: măcar 2 circumscripții din Moldova vor trăi ca în Monaco

Reprezentanții Partidului Politic ”ȘOR”, aleși în circumscripțiile uninominale, vor începe chiar de mâine să meargă în localitățile lor pentru a începe să realizeze ce le-au promis oamenilor, a anunțat liderul formațiunii Ilan Șor, care a obținut o victorie clară în circumscripția sa. Ilan Șor a promis că oamenii din cele două circumscripții vor trăi ca în Monaco.

Ilan Șor a calificat rezultatele alegerilor parlamentare de duminică drept începutul schimbării mentalității oamenilor, care nu mai sunt interesați de politică, dar de manageri care au demonstrat prin acțiunile lor că pot schimba lucrurile în bine.

Ilan Șor a promis schimbări majore pentru locuitorii circumscripțiilor electorale în care au învins reprezentanții Partidului Politic ”Șor”.

Mai mult, el a menționat că Partidul ”ȘOR” își asumă realizarea reformelor în toate localitățile din raionul Orhei, inclusiv în cele care nu au intrat în componența circumscripțiilor electorale respective.

Amintim că Partidul Politic ”ȘOR” este una din cele patru formațiuni politice cărora cetățenii Republicii Moldova le-au încredințat votul să formeze viitorul Parlament.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …