23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Ilan Șor: Așa cum am dezvoltat Orheiul, vom dezvolta toată Moldova

Un eveniment deosebit a avut loc aseară, în piața Vasile Lupu din Municipiul Orhei. Mii de oameni s-au adunat la ”Marea Adunare a Orheienilor”, unde candidatul de pe circumscripția Nr. 18 al Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, a prezentat cetățenilor, programul ”Orheiul Viitorului”. De asemenea, Ilan Șor le-a mulțumit oamenilor pentru faptul că au avut încredere în el, atunci când l-au ales primar și i-a asigurat că și în continuare va depune efort,  pentru a le crea condiții bune de viață.

După ce orașul Orhei  a depășit capitala la capitolul  nivelului de viață, prin implementarea  unui mare șir de proiecte frumoase, Ilan Șor spune că își dorește și mai mult.

Orheienii spun că sunt mândri de localitatea în care trăiesc, iar pentru Ilan Șor au avut doar cuvinte de laudă, deoarece  potrivit localnicilor, atât el cât și  formațiunea pe care o conduce se  deosebește prin fapte concrete.

Ilan Șor a mai declarat că își asumă responsabilitatea să dezvolte toate localitățile din Republica Moldova, așa cum a făcut la Orhei. Totodată, el s-a arătat convins că   de mâine   Moldova va începe o viață nouă.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …