Știrea zilei

VIDEO // Greceanîi: Până nu o să fie declarate valide toate mandatele de deputat, PSRM nu va purta negocieri cu alte partide politice

„Până nu o să fie declarate valide toate mandatele de deputat, PSRM nu va purta negocieri cu alte partide politice”. Anunțul a fost făcut de Președintele Partidului Socialiștilor din Moldova, Zinaida Greceanîi. În cadrul unui briefing de presă, Grecianîi a mai declarat că echipa sa este pregătită să lucreze în Parlament, exclusiv în cadrul unei singure echipe.

Președintele PSRM a menționat că scopul briefing-ului organizat a fost de a evita speculațiile cu privire la crearea oricărui tip de coaliții. Zinaida Greceanîi a declarat, de asemenea, că decizia referitor la o eventuală coaliție, va fi sau nu luată de către Partidul Socialiștilor, după validarea mandatelor. Va fi o decizie comună a tuturor deputaților PSRM.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, din partea PSRM au fost aleși 35 de deputați, dintre care 18 deputați de pe lista de partid și 17 în circumscripțiile uninominale.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tot mai mulți primari aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Ilan Șor: Putem să renaștem țara. Și cu siguranță o vom face | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și mai mulți …