23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

VIDEO // Platon i-a atacat din nou familia lui Mihail Gofman: „O să regretați oriunde v-ați afla”

După interviurile pe care le-a oferit Mihail Gofman pentru Zeppelin Investigation, unde a vorbit despre schema prin care s-a furat miliardul din Banca de Economii în 2014, soția lui Gofman  a avut din nou de suferit.

Deja a doua oară, oamenii lui Platon i-ar fi tăiat furtunul de la frâna automobilului personal. Avocatul lui Platon, Eduard Rudenco are telefonul deconectat, motiv din care nu am putut obține o reacție.

Fostul şef-adjunct  al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, care în prezent se află în SUA, a postat câteva poze pe o rețea de socializare cu mașina avariată care ar aparține soției sale, care se află la Chișinău.

Gofman a venit cu  o adresare către Veaceslav Platon și Victor Țopa, precum  că  „prin  așa  metode  nu-l  vor  putea  reduce  la tăcere, ba din contra!”

Fostul angajat al CNA spune spune că știa că „loviturile cele mai dureroase vor veni de la stăpânii și sponsorii din umbră, cei care iubesc eroinele cu dragostea lor platonică.  Totuși, aceștia  au trecut linia roșie!” declară acesta.

Totodată, Gofman cere insistent organelor abilitate ale Republicii Moldova să îi protejeze familia, cererile au fiind deja depuse la organele de poliție. De restul, spune că o să se ocupe el personal.

Amintim că în cadrul interviului oferit de Gofman pentru Zeppelin în decembrie 2018, fostul angajat al CNA a explicat detaliat cum furtul miliardului din BEM a fost coordonat de bancherul Veaceslav Platon și serviciile secrete rusești. Aceștia ar fi acționat prin puterea politică a lui Vlad Filat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …