Știrea zilei

VIDEO // Doliu în lumea boxului. Triplul campion mondial Markus Beyer a pierdut lupta cu boala

Doliu în lumea boxului. Fostul pugilist german Markus Beyer, care a deţinut de 3 ori titlul mondial la categoria mijlocie, a încetat din viaţă la doar 47 de ani, într-un spital din Berlin. Campionul a fost răpus de boala nemiloasă, după o suferință scurtă, dar intensă.

Fostul campion mondial de box Markus Beyer a murit luni, la doar 47 de ani, într-un spital din Berlin. El a fost deţinător al titlului la categoria supermijlocie, în versiunea WBC, iar la amatori, a reprezentat Germania la Olimpiadele din 1992, de la Barcelona, şi 1996, de la Atlanta. Markus Beyer, supranumit „Boom Boom”, s-a născut pe 28 aprilie 1971 în Saxonia. Beyer a câştigat pentru prima dată titlul mondial împotriva britanicului Richie Woodhall în 1999, l-a recâştigat pentru prima dată în 2003 şi din nou în 2005, în faţa italianului Cristian Sanavia. El a terminat învingător în 35 dintre cele 39 de lupte la profesionişti. Moartea lui Beyer a venit la două luni după un alt deces produs în boxul german, cel al lui Graciano Rocchigiani, fost campion mondial la profesionişti, care a murit în Italia după ce a fost lovit de o maşină. ‘Sunt şocat. Un alt mare boxer a dispărut la o vârstă atât de fragedă”, a declarat preşedintele  Federaţiei germane de box, Thomas Puetz.

Rocchigiani, fost campion mondial la profesionişti, care a murit în Italia după ce a fost lovit de o maşină. ‘Sunt şocat. Un alt mare boxer a dispărut la o vârstă atât de fragedă”, a declarat preşedintele  Federaţiei germane de box, Thomas Puetz.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cadavrul unui bărbat, depistat într-un ascensor dintr-un bloc de pe bulevardul Moscovei

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat într-un ascensor dintr-un …