Știrea zilei

VIDEO // ”Dare to dream” – ”Îndrăznește să visezi” – sloganul din acest an al Eurovision Song Contest 2019

”Îndrăznește să visezi!” este sloganul din acest an al Eurovision Song Contest 2019, care va avea loc la Tel Aviv! Anunțul a fost făcut de către orgnizatori, care au dezvăluit și logo-ul concursului muzical – trei triunghiuri, care împreună formează o stea de aur.

După ce reprezentanta Israelului, interpreta Netta, a câștigat anul trecut concursul muzical, Eurovisionul are loc în acest an la Tel Aviv. Biletele vor fi puse în vânzare la sfârșitul lunii ianuarie. Între timp organizatorii au dat publicității logo-ul ediției din acest an – o stea formată din trei triunghiuri. ”Triunghiul este unul dintre cele mai vechi simboluri și reprezintă piatra de temelie în cele mai diferite domenii: artă, muzică, astrologie și natură. Înseamnă conexiune și creativitate”, se spune într-un comunicat al concursului.

Totodată sloganul Eurovisionului din Israel este ”Dare to dream” – ”Îndrăznește să visezi!” și a fost creat de două agenții de branding israeliene. Eurovision Song Contesc 2019 este la cea de-a 64-a ediție și va avea loc la centrul expozițional din Tel Aviv. Pe 14 și 16 mai se vor desfășura cele două semifinale, iar marea finală va fi pe 18 mai.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Protest pentru protejarea mediului, în cadrul unui spectacol auto din Frankfurt | VIDEO

Protest pentru protejarea mediului, în cadrul unui spectacol auto din Frankfurt. Mii de oameni au …