Știrea zilei

VIDEO // Cozi imense la secțiile de votare din regiunea Transnistreană

Moldovenii din stânga Nistrului au luat cu asalt cele două secţii de votare din Varniţa.  De la primele ore ale dimineții, sute de oameni au venit în mod organizat, cu microbuzele pentru a-și exprima votul.

În imaginile video surprinse de colegii noștri, atât în interiorul secției de votare, cât și în afară, lumea se înghesuie, formând rânduri de câțiva zeci de metri lungime. În cele două secții de votare s-au adunat oameni din Varnița, Bender, Tiraspol și Slobozia.

Potrivit informațiilor oferite de responsabilii din cadrul secției de votare, pentru ambele secții au fost primite câte  3 mii de buletine de vot.

Cetățenii care își așteaptă rândul susțin că ar putea fi un număr insuficient, astfel ar putea fi solicitat un număr suplimentar de buletine.

În total, pentru alegătorii din stânga Nistrului- circumscripția Nr. 47- 48 au fost deschise 47 secții de vot pe teritoriul Republicii Moldova aflat sub  jurisdicție constituțională a autorităților publice centrale.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO // Sesizarea lui Munteanu, catalogată de CEC ca neîntemeiată

„Vinovăția persoanei în săvârșirea unei contravenții nu poate fi întemeiată pe presupuneri” acesta este răspunsul oficial …