Știrea zilei

VIDEO // Blocul ”ACUM” face doar critică agresivă și promisiuni deșarte

Blocul electoral ”ACUM” nu are un program concret pentru alegerile din 24 februarie, toate acțiunile acestuia fiind îndreptate spre destabilizarea situației în Republica Moldova. Declarațiile au fost făcute de candidatul Partidului Politic ”ȘOR”, Marina Tauber în cadrul dezbaterilor electorale la care a participat împreună cu Valeriu Munteanu, candidat din partea Blocului ”ACUM”.

În cadrul dezbaterilor, Marina Tauber a constatat că spre deosebire de partidul ”ȘOR”, care vine cu un plan concret pentru fiecare localitate și cetățean, Munteanu, împreună cu blocul ”ACUM” efectiv nu au nici un program pentru cetățeni sau măcar idee cum să conducă țara. Ea a mai menționat că unicul lucru cu care se ocupă reprezentanții ”ACUM” este critica agresivă la adresa oponenților politici și promisiunile deșarte.

De asemenea, în cadrul dezbaterilor care au avut loc la postul de televiziune Orhei TV, Valeriu Munteanu nu a putut răspunde la întrebarea directă din partea doamnei Tauber :

” Cum se simte după ce l-a trădat pe prietenul său, Dorin Chirtoacă și pe mentorul și omul care l-a creat ca politician, Mihai Ghimpu?”.

În locul unui răspuns concret, Valeriu Munteanu a încercat să se eschiveze de la răspuns punând în discuție alte teme.

Reamintim că Valeriu Munteanu a părăsit Partidul Liberal exact înaintea alegerilor parlamentare, trecând de partea celor din Blocul ”ACUM” . Chiar mai mult, el a și fost inclus pe lista electorală a acestuia. În opinia observatorilor, acesta și-ar fi înaintat candidatura anume în Orhei din mai multe motive. O părere ar fi că Munteanu pur și simplu nu este destul de popular în raionul Anenii-Noi, iar alta ar fi că el își face toată campania electorală pe baza popularității lui Ilan Șor, principalul său oponent pe această circumscripție .

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Dodon o ia iar înaintea Comisiei Situații Excepționale. Anunță când se deschid frizeriile

Frizeriile din R. Moldova își vor relua activitatea începând cu ziua de mâine, 16 mai, …